Meld je aan en een wilde nacht staat op jou te wachten

FAQ op gay4you.nl

 

Voor wie is gay4you.nl bedoeld?

gay4you.nl is bedoeld voor mensen die 18 jaar of ouder zijn en op zoek zijn naar een spannende flirt of je ideale match. Kortom leuk contact voor iedereen.

Hoe word ik lid?

Om zelf ook lid te worden van gay4you.nl dien je je gratis aan te melden. Hier vult u het formulier met uw gegevens in en ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Druk nu op aanmelden. Nu bent u lid van van gay4you.nl.

Wie heeft er toegang tot mijn profiel?

Alleen u zelf heeft toegang tot uw profiel. Deel u wachtwoord dan ook nooit met derden. Uw persoonsgegevens worden door ons ook niet gedeeld met derden. 

Is een profielfoto verplicht?

U bent niet verplicht een profielfoto te plaatsen. Het is wel zo dat profielen met een foto meer aanspraak zullen krijgen en iets zeggen over de eerste indruk. Dit is geheel aan u zelf en laten wij u vrij in.

Wat is een veilig wachtwoord?

Een veilig wachtwoord is een wachtwoord dat minstens 6 tekens lang is, bestaat uit zowel kleine letters als minstens 1 hoofdletter en ook minstens 1 cijfer.

Wat doe ik als een ander lid ongewenst gedrag vertoond?

Bij ongewenst gedrag kunt u contact met ons opnemen.  Zodra wij uw mail hebben ontvangen zullen wij direct actie ondernemen en de gepaste maatregelen uitvoeren.

Wat zijn credits?

Credits zijn punten waar u berichten mee kan versturen. 1 bericht versturen staat gelijk aan 1 credit. U kan credits aankopen door op de knop “koop credits” te drukken. We verkopen credits in pakket vorm. Hoe groter het pakket hoe goedkoper de credits worden. Prijzen van de pakketten zijn hier te vinden.

Met welke betaalmethode kan ik mijn credits betalen?

gay4you.nl biedt de volgende mogelijkheden aan om credits aan te kopen

  • Ideal 
  • Mr Cash/Bancontact 

Wat moet ik doen als ik mij niet kan aanmelden of inloggen?

Mocht het aanmelden of inloggen niet lukken kunt u altijd beroep doen op onze support via het contactformulier op onze website. We proberen binnen 24 uur uw vraag/verzoek te verwerken.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat kan ik doen?

Als u het wachtwoord kwijt raakt dan kunt u op de knop wachtwoord vergeten drukken. Komt u er niet uit dan kunt een mail sturen via het contactformulier. We proberen binnen 24 uur uw vraag/verzoek te verwerken.

 

Wat zijn Flirts?

Een flirt kun je naar iemand sturen in wie u interesse hebt. Zo is het gemakkelijk om een leuk gesprek te starten. Flirts kunt u aankopen met credits. 1 credit staat gelijk aan 2 flirts. 

 

Bevat de website fictieve profielen?

De website bevat echte en entertainement profielen. De website biedt een chatdienst aan met als doel het entertainen d.m.v erotische gesprekken. Met fictieve profielen zijn afspraken niet mogelijk.

 

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Als u ingelogd bent kunt u op instellingen klikken, als u naar onder scrolt ziet u de button “uitschrijven” staan. Klik op uitschrijven. Nu zou er een pop up te zien zijn met uitschrijven of annuleren. Druk op uitschrijven. U bent nu uitgeschreven van gay4you.nl. Een uitschrijving is niet meer terug te draaien. Uw profiel en eventuele credits gaan hiermee verloren.